En anden klassiker, der altid gør lykke på middagsbordet.
Traditionelt serverer man råstegte eller brasede kartofler til wienerschnitzlen. Vi har valgt at servere ovnstegte kartoffeltern, da de kræver knap så meget smør. For vi synes, der allerede er riiiigeligt med smør i retten.
18125 kJ / 4332 kcal
698 kJ / 167 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 19,5 % | 8 g |
Kulhydrat: | 28,8 % | 11,8 g |
Fedt: | 51,7 % | 9,8 g |
Kalveschnitzler a ca. 150 g (ca. 600 g)
|
4 |
---|---|
Rasp (ca. 4 dl)
|
200 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Æg
|
2 |
Smør
|
150 g |
Uskrællede kartofler i små tern (ca. 1 x 1 x cm)
|
800 g |
---|---|
Smeltet smør
|
25 g |
Fint salt
|
1 tsk |
Benfri sild (ca. 40 g)
|
8 |
---|---|
Citron (usprøjtet) i 4 tykke skiver
|
1 |
Høvlet peberrod
|
4 spsk |
Kapers
|
4 spsk |
Smør
|
75 g |
---|
Dampede ærter
|
400 g |
---|