Traditionelt serverer man råstegte eller brasede kartofler til wienerschnitzlen. Vi har valgt at servere ovnstegte kartoffeltern, da de kræver knap så meget smør. For vi synes, der allerede er riiiigeligt med smør i retten.
18125 kJ / 4332 kcal
698 kJ / 167 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 19,5 % | 8 g |
Kulhydrat: | 28,8 % | 11,8 g |
Fedt: | 51,7 % | 9,8 g |
En anden klassiker, der altid gør lykke på middagsbordet.
4
Kalveschnitzler a ca. 150 g (ca. 600 g)
|
|
---|---|
200 g
Rasp (ca. 4 dl)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æg
|
|
150 g
Smør
|
800 g
Uskrællede kartofler i små tern (ca. 1 x 1 x cm)
|
|
---|---|
25 g
Smeltet smør
|
|
1 tsk
Fint salt
|
8
Benfri sild (ca. 40 g)
|
|
---|---|
1
Citron (usprøjtet) i 4 tykke skiver
|
|
4 spsk
Høvlet peberrod
|
|
4 spsk
Kapers
|
75 g
Smør
|
---|
400 g
Dampede ærter
|
---|