Kokoskonfekt

Kokoskonfekt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

Denne konfekt med kokos er en skøn kombination med marcipan og citron.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

40 stk.

Antal portioner

  • 200 g kokosmel (ca. 4 dl)
  • 1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g)
  • 200 g ren, rå marcipan
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1¼ spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk fint salt
  • 400 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Pynt

  • sølvstøv og andet støv fx guld

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland kokosmel, kondenseret mælk og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Smag til og stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Form ca. 40 kugler (á ca. 1 spsk) og placer dem på et stykke bagepapir.

Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad. Vend hurtigt kokoskuglerne i chokoladen, stil dem på bagepapiret, og lad dem stivne ved stuetemperatur. Pynt med sølvstøv og evt. andet støv.

Tip

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 20220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Andre gode forslag