Kokoskonfekt - Opskrifter - Arla
Kokoskonfekt

Kokoskonfekt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

Denne konfekt med kokos er en skøn kombination med marcipan og citron.

Ingredienser

40 stk.

Antal portioner

  • 200 g kokosmel (ca. 4 dl)
  • 1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g)
  • 200 g ren, rå marcipan
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1¼ spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk fint salt
  • 400 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Pynt

  • sølvstøv og andet støv fx guld

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland kokosmel, kondenseret mælk og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Smag til og stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Form ca. 40 kugler (á ca. 1 spsk) og placer dem på et stykke bagepapir.

Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad. Vend hurtigt kokoskuglerne i chokoladen, stil dem på bagepapiret, og lad dem stivne ved stuetemperatur. Pynt med sølvstøv og evt. andet støv.

Tip

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 20220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print