Kokoskonfekt
•
Denne konfekt med kokos er en skøn kombination med marcipan og citron.
Ingredienser
200 g
Kokosmel (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
1 dåse
Kondenseret mælk (ca. 400 g)
|
|
200 g
Marcipan
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1¼ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
400 g
Mørk chokolade
|
---|
Pynt
Sølvstøv og andet støv fx guld
|
---|
Sådan gør du
Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
20650 kJ / 4935 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1688 kJ / 404 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 6,8 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 34,6 % | 34,4 g |
Fedt: | 58,6 % | 26,8 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.