Kokoskonfekt

Kokoskonfekt

Denne konfekt med kokos er en skøn kombination med marcipan og citron.

Mere inspiration

Lav evt. din egen hjemmelavede marcipan.

Velbekomme!
Tip

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

23869 kJ / 5705 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1952 kJ / 467 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 6,2 % 7,1 g
Kulhydrat: 42,2 % 48,5 g
Fedt: 51,6 % 27,2 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser