Kokoskonfekt

Kokoskonfekt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

Denne konfekt med kokos er en skøn kombination med marcipan og citron.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

40 stk.

Antal portioner

  • 200 g kokosmel (ca. 4 dl)
  • 1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g)
  • 200 g ren, rå marcipan
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1¼ spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk fint salt
  • 400 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Pynt

  • sølvstøv og andet støv fx guld

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland kokosmel, kondenseret mælk og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Smag til og stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Form ca. 40 kugler (á ca. 1 spsk) og placer dem på et stykke bagepapir.

Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad. Vend hurtigt kokoskuglerne i chokoladen, stil dem på bagepapiret, og lad dem stivne ved stuetemperatur. Pynt med sølvstøv og evt. andet støv.

Tip

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 20220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 54 %

Print

Andre gode forslag