Kokoskonfekt

Kokoskonfekt

Denne konfekt med kokos er en skøn kombination med marcipan og citron.

Sådan gør du

  • Bland kokosmel, kondenseret mælk og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Smag til og stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.
  • Form ca. 40 kugler (á ca. 1 spsk) og placer dem på et stykke bagepapir.
  • Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad. Vend hurtigt kokoskuglerne i chokoladen, stil dem på bagepapiret, og lad dem stivne ved stuetemperatur. Pynt med sølvstøv og evt. andet støv.
Tip

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

20650 kJ / 4935 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1688 kJ / 404 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 6,8 % 6,7 g
Kulhydrat: 34,6 % 34,4 g
Fedt: 58,6 % 26,8 g
Mere inspiration

Lav evt. din egen hjemmelavede marcipan.

Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser

Kokosmel (ca. 4 dl)
200 g
Kondenseret mælk (ca. 400 g)
1 dåse
Marcipan
200 g
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
2 tsk
Friskpresset citronsaft
1¼ spsk
Fint salt
¼ tsk
Mørk chokolade
400 g
Pynt
Sølvstøv og andet støv fx guld