Koldskåls-is med sprødt
5 timer 20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Koldskåls-is med sprødt - amerikansk inspireret cookieis!
Ingredienser
|
3
Æggehvider
|
|
|---|---|
|
125 g
Sukker (ca. 2¼ dl)
|
|
|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
|
2½ dl
Yoghurt 10%
|
|
|
¾ liter
Koldskål
|
|
75 g
Kammerjunkere i grove stykker
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Isen kan også køres på ismaskine. Er isen frosset i over 5 timer så tag den ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time inden servering. Du kan også udelade kage i isen, eller bruge din yndlingssmåkage.
Koldskåls-is må ikke genindfryses.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
560 kJ / 134 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,2 g |
| Protein: | 4 g |
| Fedt: | 4,2 g |
| Kulhydrat: | 19,8 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.