Korianderkylling med karrykartofler
30 min
•
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.
Ingredienser
Karrykartofler
|
1 kg
Skrubbede kartofler
|
|
|---|---|
|
1 liter
Vand
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
|
2 tsk
Madras karry
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
2 tsk
Fintstrimlet limeskal (usprøjtet)
|
Korianderkylling
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
4
Kyllingefileter (ca. 400 g)
|
|
|
½ dl
Finthakkede stilke fra frisk koriander
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tomatsalat
|
500 g
Cherrytomater i halve
|
|
|---|---|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
|
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Karrykartofler
Korianderkylling
Tomatsalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
234 kJ / 56 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 3,5 g |
| Fedt: | 1,9 g |
| Kulhydrat: | 6,1 g |