Kyllingespyd og mangosalat
30 min
•
De saftige, grillede kyllingespyd smager super godt sammen med den smukke mangosalat og den friske hvidløgsdressing.
Ingredienser
Kyllingespyd
|
400 g
Renset kyllingefilet
|
|
|---|---|
|
4
Rødløg i både (ca. 300 g)
|
|
|
8
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Mangosalat
|
1
Avocado i skiver (ca. 125 g)
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1
Moden mangofrugt i stave (ca. 300 g)
|
|
|
1
Agurk i tern (ca. 350 g)
|
|
|
25 g
Ærteskud
|
Hvidløgsdressing
|
2 dl
Fraiche
|
|
|---|---|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
240 g
Groft flute - evt. ristet
|
|---|
Sådan gør du
Kyllingespyd
Mangosalat
Hvidløgsdressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 6,3 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 10,3 g |