Kryddertuilles til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En lækker sprød og krydret sag, der er dejlig som tilbehør til ost. Kan serveres både lune og kolde.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk hvedemel
  • 2½ spsk flormelis
  • 1½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt nellike
  • 1 sammenpisket æggehvide (ca. 2 spsk)
  • 25 g smør - smeltet

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk hvedemel, flormelis, kanel, nellike og æggehvide sammen i en skål. Pisk det smeltede smør i. Fordel dejen i 18 lange "streger" (ca. 3 x 7 cm) på en plade med bagepapir. Bag de tynde tuilles øverst i ovnen.

Ved serveringen

Skær osten i pæne bidder og anret de 2 slags ost på hver tallerken. Server de lune eller kolde kryddertuilles til.

Tip

Det er en god ide at tage osten ud af køleskabet 1-2 timer før serveringen.

Bagetid

Ca. 14 min. ved 150°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Muscat Alsace, Frankrig

Til netop denne kombination af ost og tuilles vil jeg anbefale en tør hvidvin på muscat-druen, evt fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost