Kryddertuilles til ost

Bedømmelse

(3 vurderinger)

30 min

En lækker sprød og krydret sag, der er dejlig som tilbehør til ost. Kan serveres både lune og kolde.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 spsk hvedemel
  • 2½ spsk flormelis
  • 1½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt nellike
  • 1 sammenpisket æggehvide (ca. 2 spsk)
  • 25 g smør - smeltet

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk hvedemel, flormelis, kanel, nellike og æggehvide sammen i en skål. Pisk det smeltede smør i. Fordel dejen i 18 lange "streger" (ca. 3 x 7 cm) på en plade med bagepapir. Bag de tynde tuilles øverst i ovnen.

Ved serveringen

Skær osten i pæne bidder og anret de 2 slags ost på hver tallerken. Server de lune eller kolde kryddertuilles til.

Tip

Det er en god ide at tage osten ud af køleskabet 1-2 timer før serveringen.

Bagetid

Ca. 14 min. ved 150°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 68 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Muscat Alsace, Frankrig

Til netop denne kombination af ost og tuilles vil jeg anbefale en tør hvidvin på muscat-druen, evt fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost