Kryddertuilles til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En lækker sprød og krydret sag, der er dejlig som tilbehør til ost. Kan serveres både lune og kolde.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk hvedemel
  • 2½ spsk flormelis
  • 1½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt nellike
  • 1 sammenpisket æggehvide (ca. 2 spsk)
  • 25 g smør - smeltet

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk hvedemel, flormelis, kanel, nellike og æggehvide sammen i en skål. Pisk det smeltede smør i. Fordel dejen i 18 lange "streger" (ca. 3 x 7 cm) på en plade med bagepapir. Bag de tynde tuilles øverst i ovnen.

Ved serveringen

Skær osten i pæne bidder og anret de 2 slags ost på hver tallerken. Server de lune eller kolde kryddertuilles til.

Tip

Det er en god ide at tage osten ud af køleskabet 1-2 timer før serveringen.

Bagetid

Ca. 14 min. ved 150°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 68 %

Print

Kilde:

Vin match

Muscat Alsace, Frankrig

Til netop denne kombination af ost og tuilles vil jeg anbefale en tør hvidvin på muscat-druen, evt fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost

Andre gode forslag