Krydret oksekødssuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

45 min

Hot suppe med pasta på ingen tid.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 3 store, hakkede zittauerløg (ca. 400 g)
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 250 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 liter oksebouillon
  • 1 dl koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk kommen
  • 1 spsk delikatessepaprika
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl tørret pasta, fx mini-muslingeskaller
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk hvedemel

Dressing

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg. Tilsæt kødet og svits det med til de smuldrer og har skiftet farve. Hæld bouillon, tomatpure og krydderier i og lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt pastaen og lad den koge med i ca. 6 min. Rør kvark sammen med mel og tilsæt jævningen til suppen. Lad den koge endnu 2 min. Smag til.

Dressing

Rør kvark sammen med kommen, salt og purløg. Hæld ved anretningen suppen i varme bouillonkopper/tallerkener og læg en spsk kvarkblanding i hver.

Tip

Suppens kogetid bør afpasses med pastaens kogetid (se emballagen).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: