Er der suppe til overs kan du bruge den som sauce til pasta eller kartoffelmos. Suppler evt. med flere grøntsager - jævn saucen, hvis du synes den er for tynd. Suppen er også velegnet at tilsætte pasta. Giv suppen et skud chili - så varmer den endnu mere.
8018 kJ / 1916 kcal
289 kJ / 69 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 26,7 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 8,2 g |
Fedt: | 25,2 % | 2 g |
Bag selv flutes til suppen
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
20 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
3
Grofthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i tern (ca. 150 g)
|
|
1
Gul peberfrugt i tern (ca. 150 g)
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
1 dåse
Bønner i chilisauce (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 liter
Kalvebouillon
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
½ dl
Hakkede krydderurter, fx timian eller kruspersille
|
|
Groftkværnet peber
|
240 g
Groft brød
|
---|