Kuller med porrecreme
30 min
•
En af de 2 ugentlige fiskedage - mums!
Ingredienser
Porrecreme
|
2
Porrer i tynde skrå skiver
|
|
|---|---|
|
¼ liter
Let mornaysauce
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
2
Kullerfileter med skind
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1½ liter
Vand
|
|
|---|---|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
200 g
Frisk fuldkornspasta
|
Pynt
|
Fintsnittet porrer
|
|
|---|---|
|
4
Både af citroner (usprøjtede)
|
Sådan gør du
Porrecreme
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
301 kJ / 72 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 6,8 g |
| Fedt: | 1,6 g |
| Kulhydrat: | 7,4 g |