Kulørt rodfrugtsalat med couscous

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

En dejlig mættende salat med mange forskellige smagsindtryk - sødt, salt og stærkt.

Ingredienser

Madpakke til 2

Antal portioner

  • 5 spsk couscousgryn
  • ¾ dl kogende vand
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 100 g Cheasy® Salatost i tern 3% - let moset Salatost i tern 3%
  • 1 dl klippet purløg
  • 25 g grofthakkede peanuts
  • 75 g rosiner, evt. en blanding af mørke og gule
  • 2 groftrevne persillerødder (ca. 200 g)
  • 4 groftrevne gulerødder (ca. 200 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgrynene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 5 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Rør chilisauce, hvid ost, purløg, peanuts og rosiner i couscousgrynene. Vend couscousblandingen godt sammen med de revne rødder og smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: