Kulørt rodfrugtsalat med couscous

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

En dejlig mættende salat med mange forskellige smagsindtryk - sødt, salt og stærkt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Madpakke til 2

Antal portioner

  • 5 spsk couscousgryn
  • ¾ dl kogende vand
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 100 g Cheasy® Salatost i tern 3% - let moset Salatost tern 12+
  • 1 dl klippet purløg
  • 25 g grofthakkede peanuts
  • 75 g rosiner, evt. en blanding af mørke og gule
  • 2 groftrevne persillerødder (ca. 200 g)
  • 4 groftrevne gulerødder (ca. 200 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgrynene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 5 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Rør chilisauce, hvid ost, purløg, peanuts og rosiner i couscousgrynene. Vend couscousblandingen godt sammen med de revne rødder og smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag