Kylling med shiitakesvampe
45 min
&format=webp)
Denne ret er god både til hverdag og som weekendmad: Kylling, skinke og lækre svampe.

Ingredienser
4 personer
Kylling
50 g Lufttørret skinke | |
---|---|
4 Kyllingefileter (ca. 525 g) | |
25 g Smør |
Svampe
25 g Smør | |
---|---|
100 g Shiitakesvampe uden stok - delt i kvarte | |
250 g Markchampignoner i halve | |
7 stilke Bladselleri i skrå skiver (ca. 250 g) | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
½ liter Karrysauce |
---|
Tilbehør
4 dl Basmatiris - koges |
---|
Sådan gør du
Kylling
Svampe
Bedømmelse
Du kan erstatte kyllingebryst med 6-8 stykker perlehønebryst (ca. 475 g). Steg perlehønekødet ca. 5 min. på hver side.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11051 kJ / 2641 kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 26,6 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 44,3 % | 11,2 g |
Fedt: | 29,1 % | 3,4 g |