Kyllingegryde
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Så nemt og hurtigt kan det gøres. Karrysaucen med tomat giver masser af smag til kylling og grøntsager, så du på næsten ingen tid har et dejligt aftensmåltid. Skift risene ud med naanbrød, hvis du har ekstra travlt.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    10 g
                                                Smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    400 g
                                                Kyllingeinderfileter i mundrette stykker
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ liter
                                                Karrysauce
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3 spsk
                                                Koncentreret tomatpuré
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    4
                                                Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    50 g
                                                Cashewnødder
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Pynt
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Finthakket rå broccoli
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Tilbehør
| 
                                     
                                            
                                                    3 dl
                                                Brune ris, parboiled - koges
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    400 g
                                                Dampet broccoli
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
510 kJ / 122 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g | 
| Protein: | 8,1 g | 
| Fedt: | 3,9 g | 
| Kulhydrat: | 13,4 g | 
            Relateret video
            Hvordan koger man broccoli
            
    Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.