Kyllingesalat med sød chilidressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Fingermad - alt i et salatblad - det er da nemt. Her får du både det søde og det stærke.

Ingredienser

Antal portioner

Chilidressing

  • 250 g kogt kyllingefilet i mindre stykker
  • 250 g agurk i tern
  • 200 g ananas i tern
  • 125 g sukkerærter i skrå skiver
  • 50 g skyllede bønnespirer
  • 150 g hele blade af lilla spidskål eller iceberg (ca. 4 stk.)

Pynt

  • tørret chiliflage

Sådan gør du

Sådan gør du

Chilidressing

Rør fraiche, chilisauce og salt sammen. Lad dressingen trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Vend kylling, agurk, ananas, sukkerærter og bønnespirer sammen. Fordel blandingen i salatbladene og server med dressing til. Pynt med chiliflager.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: