Kyllingesalat med sød chilidressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Fingermad - alt i et salatblad - det er da nemt. Her får du både det søde og det stærke.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chilidressing

  • 250 g kogt kyllingefilet i mindre stykker
  • 250 g agurk i tern
  • 200 g ananas i tern
  • 125 g sukkerærter i skrå skiver
  • 50 g skyllede bønnespirer
  • 150 g hele blade af lilla spidskål eller iceberg (ca. 4 stk.)

Pynt

  • tørret chiliflage

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chilidressing

Rør fraiche, chilisauce og salt sammen. Lad dressingen trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Vend kylling, agurk, ananas, sukkerærter og bønnespirer sammen. Fordel blandingen i salatbladene og server med dressing til. Pynt med chiliflager.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 17 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag