Kyllingesalat med sød chilidressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Fingermad - alt i et salatblad - det er da nemt. Her får du både det søde og det stærke.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chilidressing

  • 250 g kogt kyllingefilet i mindre stykker
  • 250 g agurk i tern
  • 200 g ananas i tern
  • 125 g sukkerærter i skrå skiver
  • 50 g skyllede bønnespirer
  • 150 g hele blade af lilla spidskål eller iceberg (ca. 4 stk.)

Pynt

  • tørret chiliflage

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chilidressing

Rør fraiche, chilisauce og salt sammen. Lad dressingen trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Vend kylling, agurk, ananas, sukkerærter og bønnespirer sammen. Fordel blandingen i salatbladene og server med dressing til. Pynt med chiliflager.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag