Kyllingesalat Nizza

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

1 timer

En dejlig mættende salat. Her med ostegratineret kylling i stedet for tun.

Ingredienser

Opskriften gælder for 25 personer

  • 3 rødløg
  • 10 hårdkogte æg
  • 750 g kogte og afkølede haricots verts
  • 3 liter blandede, skyllede salatblade, fx krøl-, egeløv- og iceberg salat
  • 1 kg skyllede cocktailtomater
  • 2 dåser sardiner (ca. 120 g)
  • 1 liter Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 2 glas basilikumpesto (ca. 200 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Brun kyllingefileterne i fedtstoffet i en pande. Læg fileterne på en plade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber og drys med ost. Steg kyllingestykkerne midt i ovnen til de er møre.

Pil og skær rødløgene i tynde skiver. Pil og skær de hårdkogte æg i både. Fordel haricots verts, salat og tomater i et stort fad. Skær kyllingefileterne i skiver og fordel kylling, æg og sardiner på salaten. Vend fraiche og pesto sammen og server blandingen som dressing.

Stegetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 33330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Til denne lækre salat vil en fyldig hvidvin på sauvignon blanc-druen fra fx New Zealand være rigtig dejlig Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling