Kyllingesalat Nizza

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

1 timer

En dejlig mættende salat. Her med ostegratineret kylling i stedet for tun.

Ingredienser

Opskriften gælder for 25 personer

  • 3 rødløg
  • 10 hårdkogte æg
  • 750 g kogte og afkølede haricots verts
  • 3 liter blandede, skyllede salatblade, fx krøl-, egeløv- og iceberg salat
  • 1 kg skyllede cocktailtomater
  • 2 dåser sardiner (ca. 120 g)
  • 1 liter Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 2 glas basilikumpesto (ca. 200 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Brun kyllingefileterne i fedtstoffet i en pande. Læg fileterne på en plade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber og drys med ost. Steg kyllingestykkerne midt i ovnen til de er møre.

Pil og skær rødløgene i tynde skiver. Pil og skær de hårdkogte æg i både. Fordel haricots verts, salat og tomater i et stort fad. Skær kyllingefileterne i skiver og fordel kylling, æg og sardiner på salaten. Vend fraiche og pesto sammen og server blandingen som dressing.

Stegetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 33330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Til denne lækre salat vil en fyldig hvidvin på sauvignon blanc-druen fra fx New Zealand være rigtig dejlig Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling