12396 kJ / 2963 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 26,9 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 10,6 g |
Fedt: | 30,2 % | 3,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Vand
|
2 dl |
---|---|
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
160 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Æbleeddike
|
1 spsk |
Rørsukker
|
1 spsk |
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
3 |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
3 spsk |
Smør
|
20 g |
---|---|
Kyllingeinderfileter delt på langs
|
500 g |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Vand
|
1 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Skrællede hvide asparges i mundrette bidder
|
300 g |
Rensede babyspinatblade
|
100 g |
---|---|
Salatost
|
250 g |
Ristet flutes
|
150 g |
---|