Kyllingespyd med spaghetti og pesto
45 min
&format=webp)
Grillede kyllingespyd og spaghetti med dejlig hjemmelavet grøn pesto.

Ingredienser
4 personer
4 Kyllingefileter (ca. 525 g) | |
---|---|
2 Gule peberfrugter i mindre stykker (ca. 250 g) | |
1 dl Tomatketchup | |
1 tsk Tørret oregano | |
1 spsk Sojasauce | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
8 Bambusspyd - ca. 20 cm lange |
---|
Pesto
25 g Bredbladet persille (ca. 3 dl) | |
---|---|
25 g Revet mozzarellaost | |
1½ spsk Pinjekerner eller mandler | |
¾ tsk Groft salt | |
1 Lille knust fed hvidløg | |
½ dl Afkølet hønsebouillon | |
1 spsk Olivenolie | |
Friskkværnet peber |
300 g Tørret spaghetti - evt. fuldkorns |
---|
Tilbehør
525 g Blandet grøn salat, fx tomater | |
---|---|
Dampede og afkølede buketter af broccoli | |
Finthakket rødløg | |
Dryp med friskpresset citronsaft |
Sådan gør du
Pesto
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9008 kJ / 2153 kcal
Næringsindhold pr. 100g
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 31,1 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 11,8 g |
Fedt: | 18,5 % | 2 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.