Kyllingespyd med spaghetti og pesto
45 min
•
Grillede kyllingespyd og spaghetti med dejlig hjemmelavet grøn pesto.
Ingredienser
|
4
Kyllingefileter (ca. 525 g)
|
|
|---|---|
|
2
Gule peberfrugter i mindre stykker (ca. 250 g)
|
|
|
1 dl
Tomatketchup
|
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
|---|
Pesto
|
25 g
Bredbladet persille (ca. 3 dl)
|
|
|---|---|
|
25 g
Revet mozzarellaost
|
|
|
1½ spsk
Pinjekerner eller mandler
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
½ dl
Afkølet hønsebouillon
|
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
300 g
Tørret spaghetti - evt. fuldkorns
|
|---|
Tilbehør
|
525 g
Blandet grøn salat, fx tomater
|
|
|---|---|
|
Dampede og afkølede buketter af broccoli
|
|
|
Finthakket rødløg
|
|
|
Dryp med friskpresset citronsaft
|
Sådan gør du
Pesto
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
485 kJ / 116 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 8,9 g |
| Fedt: | 2,4 g |
| Kulhydrat: | 14,4 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.