Kyllingesuppe med pæresalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Pæresalsaen er frisk og syrlig og giver et godt modspil til den krydrede suppe.

Ingredienser

Antal portioner

Pæresalsa

  • 3 pærer, fx conference
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 5 groftrevne gulerødder
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 50 g hakkede mandler
  • ¼ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pæresalsa

Del pærerne i kvarte og fjern, stilk, blomst og kernehus. Skær pærerne i små tern og bland dem straks med citronskal og -saft. Bland pærerne med de revne gulerødder, mynte, mandler og salt. Smag til.

Bring suppe, vand og salt i kog under omrøring i en stor, tykbundet gryde. Klip den kogte pasta i små mundrette bidder. Tilsæt pasta og kyllingekød og bring atter suppen i kog. Smag til. Kom suppen i varme dybe tallerkener og server den med pæresalsa. Spis evt. med ske og gaffel.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: