Kyllingesuppe med pæresalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Pæresalsaen er frisk og syrlig og giver et godt modspil til den krydrede suppe.

Ingredienser

Antal portioner

Pæresalsa

  • 3 pærer, fx conference
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 5 groftrevne gulerødder
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 50 g hakkede mandler
  • ¼ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pæresalsa

Del pærerne i kvarte og fjern, stilk, blomst og kernehus. Skær pærerne i små tern og bland dem straks med citronskal og -saft. Bland pærerne med de revne gulerødder, mynte, mandler og salt. Smag til.

Bring suppe, vand og salt i kog under omrøring i en stor, tykbundet gryde. Klip den kogte pasta i små mundrette bidder. Tilsæt pasta og kyllingekød og bring atter suppen i kog. Smag til. Kom suppen i varme dybe tallerkener og server den med pæresalsa. Spis evt. med ske og gaffel.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: