Laks og torskepande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

30 min

Nem og velsmagende fiskeret med masser af smag. God som hurtig hverdagsret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g laksefilet uden skind
  • 250 g torskefilet uden skind
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1 dl tør vermouth, fx noilly prat
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • 1 tsk lys saucejævner
  • 1 spsk finthakkede friske dildkviste

Tilbehør

  • 1 kg kartofler eller 320 g løse ris, fx basmatiris - koges
  • 500 g dampede grøntsager, fx broccoli i små buketter

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær laks og torsk i mundrette bidder. Bring fløde og vermouth i kog i en pande og tilsæt fiskestykker, salt og peber. Kog retten ved svag varme i ca. 2 min., kom forårsløg i og vend forsigtigt rundt. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og kog laksepanden ved svag varme i ca. 1 min. Tilsæt dild og smag til.

Tip

Vermouth kan erstattes af fiskebouillon.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: