Laks og torskepande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(34 vurderinger)

30 min

Nem og velsmagende fiskeret med masser af smag. God som hurtig hverdagsret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g laksefilet uden skind
  • 250 g torskefilet uden skind
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1 dl tør vermouth, fx noilly prat
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • 1 tsk lys saucejævner
  • 1 spsk finthakkede friske dildkviste

Tilbehør

  • 1 kg kartofler eller 320 g løse ris, fx basmatiris - koges
  • 500 g dampede grøntsager, fx broccoli i små buketter

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær laks og torsk i mundrette bidder. Bring fløde og vermouth i kog i en pande og tilsæt fiskestykker, salt og peber. Kog retten ved svag varme i ca. 2 min., kom forårsløg i og vend forsigtigt rundt. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og kog laksepanden ved svag varme i ca. 1 min. Tilsæt dild og smag til.

Tip

Vermouth kan erstattes af fiskebouillon.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: