Laks og torskepande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

30 min

Nem og velsmagende fiskeret med masser af smag. God som hurtig hverdagsret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g laksefilet uden skind
  • 250 g torskefilet uden skind
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1 dl tør vermouth, fx noilly prat
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • 1 tsk lys saucejævner
  • 1 spsk finthakkede friske dildkviste

Tilbehør

  • 1 kg kartofler eller 320 g løse ris, fx basmatiris - koges
  • 500 g dampede grøntsager, fx broccoli i små buketter

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær laks og torsk i mundrette bidder. Bring fløde og vermouth i kog i en pande og tilsæt fiskestykker, salt og peber. Kog retten ved svag varme i ca. 2 min., kom forårsløg i og vend forsigtigt rundt. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og kog laksepanden ved svag varme i ca. 1 min. Tilsæt dild og smag til.

Tip

Vermouth kan erstattes af fiskebouillon.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: