Omelet med sardinsmør

Laks og torskepande
30 min
Nem og velsmagende fiskeret med masser af smag. God som hurtig hverdagsret.
Ingredienser
Antal portioner
- 250 g laksefilet uden skind
- 250 g torskefilet uden skind
-
¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
- 1 dl tør vermouth, fx noilly prat
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 5 forårsløg i tynde ringe
- 1 tsk lys saucejævner
- 1 spsk finthakkede friske dildkviste
Tilbehør
- 1 kg kartofler eller 320 g løse ris, fx basmatiris - koges
- 500 g dampede grøntsager, fx broccoli i små buketter
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær laks og torsk i mundrette bidder. Bring fløde og vermouth i kog i en pande og tilsæt fiskestykker, salt og peber. Kog retten ved svag varme i ca. 2 min., kom forårsløg i og vend forsigtigt rundt. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og kog laksepanden ved svag varme i ca. 1 min. Tilsæt dild og smag til.
Tip
Vermouth kan erstattes af fiskebouillon.
Hvordan koger man broccoli
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 8870 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 32,7 g
- Protein: 30 %
- Kulhydrat: 47 %
- Fedt: 23 %
Kilde:
Karolines Køkken®