Laksebulgur med limedressing
30 min
•
Lækker laks med frisk limedressing. Bulgur kan erstattes med couscous.
Ingredienser
Limedressing
|
2 dl
Fraiche
|
|
|---|---|
|
½ spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
|
Groft salt
|
|
3 dl
Bulgur (ca. dl)
|
|
|---|---|
|
6 dl
Hønsebouillon
|
|
|
600 g
Laksefilet uden skind (ca. g)
|
|
|
10 g
Smør
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
2
Appelsiner i mindre stykker (ca. 250 g)
|
|
|
2
Avocadoer i mindre stykker (ca. 250 g)
|
|
|
2 spsk
Hakket persille
|
Sådan gør du
Limedressing
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for bulgur kan du bruge couscous.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
561 kJ / 134 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 7,3 g |
| Kulhydrat: | 9,4 g |
Relateret video
Lakse test
Hvis du steger ét helt laksestykke frem for tern, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.