Laksepakker på grill

Laksepakker på grill

20 min
Alt-i-én grillpakke. Pak kartofler, grøntsager og laks ind i et stykke alufolie med kryddersmør og kom den direkte på grillen. Hurtigt, nemt og godt!
https://www.arla.dk/opskrifter/laksepakker-pa-grill/

Sådan gør du

Kryddersmør
  • Rør smør og dild sammen.
  • Riv skallen af citronen og rør den i smørret.
  • Smør lidt af kryddersmørret på midten af 4 store stykker alufolie (ca. 30 x 50 cm).
  • Skær grøntsagerne i mindre stykker og fordel dem på alufoliestykkerne - oven på kryddersmørret. Drys med salt.
  • Læg et stykke laks på toppen af hver portion grøntsager.
  • Skær citronen i skiver og placer dem på laksestykkerne.
  • Fordel resten af kryddersmørret på de 4 portioner grøntsager med laks.
  • Luk alufolien godt sammen og grill laksepakkerne 6-8 min. - eller til laksen er stegt.

Laksepakkerne kan også tilberedes i ovn og i så fald kan bagepapir anvendes. Bag dem 12-15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Energiindhold for hele retten:

10134 kJ / 2422 kcal

Næringsindhold pr. 100g

580 kJ / 139 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 20,3 % 6,9 g
Kulhydrat: 15,7 % 5,4 g
Fedt: 64 % 10 g

Ingredienser

Kryddersmør
125 g Blødt smør
1 dl Finthakket frisk dild
1 Citronskal (usprøjtet)
400 g Kogte små nye kartofler
250 g Grønne asparges - enderne knækket af
200 g Gulerødder
150 g Sukkerærter
100 g Radiser
¾ tsk Groft salt
4 Laksefileter uden skind (ca. 500 g)