Laksesalat på sprød krydderurtebund

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(71 vurderinger)

30 min

Forret med røget laks serveret på sprød krydderurtesalat - en lækker forret for både øjne og mund!

Ingredienser

Antal portioner

Laksesalat

  • 250 g Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1 finthakket grøn peberfrugt (ca. 125 g)
  • 2 spsk finthakket purløg
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • 150 g finthakket røget laks
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g friséesalat
  • 25 g blandede friske krydderurter - fx purløg, kørvel og brøndkarse
  • 50 g skiveskåret røget laks i strimler

Pynt

  • friske krydderurt, fx purløg, kørvel og brøndkarse
  • citron (usprøjtet) i både

Tilbehør

  • 100 g lunt flutes i 4 skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Laksesalat

Vend cremefraiche, peberfrugt, purløg og citronsaft sammen i en skål. Vend laks, salt og peber i og smag til.

Skyl salat og krydderurter og lad det dryppe godt af i et dørslag. Pluk salat og krydderurter i mindre stykker og vend dem sammen i en skål.

Læg salat og krydderurter på et fad. Anret ca. halvdelen af laksesalaten herpå og server resten i en skål ved siden af. Fordel laks i strimler ovenpå. Pynt med friske krydderurter og citronbåde. Server laksesalaten med lune flutes.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: