Laksesalat på sprød krydderurtebund

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(89 vurderinger)

30 min

Forret med røget laks serveret på sprød krydderurtesalat - en lækker forret for både øjne og mund!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Laksesalat

  • 250 g Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Creme Fraiche  18%
  • 1 finthakket grøn peberfrugt (ca. 125 g)
  • 2 spsk finthakket purløg
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • 150 g finthakket røget laks
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g friséesalat
  • 25 g blandede friske krydderurter - fx purløg, kørvel og brøndkarse
  • 50 g skiveskåret røget laks i strimler

Pynt

  • friske krydderurt, fx purløg, kørvel og brøndkarse
  • citron (usprøjtet) i både

Tilbehør

  • 100 g lunt flutes i 4 skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Laksesalat

Vend cremefraiche, peberfrugt, purløg og citronsaft sammen i en skål. Vend laks, salt og peber i og smag til.

Skyl salat og krydderurter og lad det dryppe godt af i et dørslag. Pluk salat og krydderurter i mindre stykker og vend dem sammen i en skål.

Læg salat og krydderurter på et fad. Anret ca. halvdelen af laksesalaten herpå og server resten i en skål ved siden af. Fordel laks i strimler ovenpå. Pynt med friske krydderurter og citronbåde. Server laksesalaten med lune flutes.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 51 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag