Her en skøn opskrift på bananbrød - en blanding mellem en kage og et brød.
Dejen kan fryses. Du kan drysse den frosne dej direkte på frugten og bage kagen - den skal have lidt længere tid i ovnen.
Du kan bruge alle slags æbler til crumblen. Bruger du belle de boskoop, er det en god idé at skrælle dem, da de er ret grove i skrællen.
10073 kJ / 2408 kcal
642 kJ / 153 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,6 g |
Protein: | 5,9 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 40 % | 15,1 g |
Fedt: | 54,1 % | 9,4 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Æbler i mindre stykker (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Blommer i mindre stykker (ca. 475 g)
|
4 |
Ahornsirup
|
1 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Stødt kanel
|
1½ tsk |
Finvalsede havregryn (ca. 2 dl)
|
60 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
60 g |
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
50 g |
Rørsukker
|
3 spsk |
Koldt Arla® Laktosefri smør
|
100 g |
Arla® Laktosefri fraiche 13%
|
2½ dl |
---|