Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Du kan bruge alle slags æbler til crumblen. Bruger du belle de boskoop, er det en god idé at skrælle dem, da de er ret grove i skrællen.
Dejen kan fryses. Du kan drysse den frosne dej direkte på frugten og bage kagen - den skal have lidt længere tid i ovnen.
9525 kJ / 2277 kcal
607 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 6,5 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 16,2 g |
Fedt: | 48,2 % | 7,9 g |
Her en skøn opskrift på bananbrød - en blanding mellem en kage og et brød.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
4
Æbler i mindre stykker (ca. 500 g)
|
|
---|---|
4
Blommer i mindre stykker (ca. 475 g)
|
|
1 spsk
Ahornsirup
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ tsk
Stødt kanel
|
60 g
Finvalsede havregryn (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
3 spsk
Rørsukker
|
|
100 g
Koldt, laktosefri smør
|
2½ dl
Laktosefri fraiche
|
---|