Langtidshævet brød med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Slå dejen sammen om aftenen, lad det hæve natten over og sæt det i ovnen, når du står op. Dejlig nybagt morgenbrød!

Ingredienser

2 brød pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand i en stor skål og rør gæren ud heri. Rør tykmælk, salt, honning, solsikkekerner, ost og pizzamel i. Kom hvedemelet i og slå dejen sammen med en ske, til den er ensartet og blød. Dæk skålen med fx en stor plasticpose og stil dejen til hævning i køleskabet.

Dag 2

Løft og læg forsigtigt den bløde dej, i to portioner, på en bageplade med bagepapir. Stil brødene i en kold ovn, tænd og bag brødene gyldne. Lad brødene køle af på en bagerist.

Bagetid

Sæt brødene i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 45 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: