Langtidshævet brød med ost
60+ min

Langtidshævet brød med ost

Slå dejen sammen om aftenen, lad det hæve natten over og sæt det i ovnen, når du står op. Dejlig nybagt morgenbrød!
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Langtidshævet brød med ost

Slå dejen sammen om aftenen, lad det hæve natten over og sæt det i ovnen, når du står op. Dejlig nybagt morgenbrød!

2 brød pr. portion

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Kom vand i en stor skål og rør gæren ud heri. Rør tykmælk, salt, honning, solsikkekerner, ost og pizzamel i. Kom hvedemelet i og slå dejen sammen med en ske, til den er ensartet og blød. Dæk skålen med fx en stor plasticpose og stil dejen til hævning i køleskabet.

Dag 2

Løft og læg forsigtigt den bløde dej, i to portioner, på en bageplade med bagepapir. Stil brødene i en kold ovn, tænd og bag brødene gyldne. Lad brødene køle af på en bagerist.

Bagetid

Sæt brødene i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 45 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 17720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 16 %
Print