Langtidshævet brød med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Slå dejen sammen om aftenen, lad det hæve natten over og sæt det i ovnen, når du står op. Dejlig nybagt morgenbrød!

Ingredienser

2 brød pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand i en stor skål og rør gæren ud heri. Rør tykmælk, salt, honning, solsikkekerner, ost og pizzamel i. Kom hvedemelet i og slå dejen sammen med en ske, til den er ensartet og blød. Dæk skålen med fx en stor plasticpose og stil dejen til hævning i køleskabet.

Dag 2

Løft og læg forsigtigt den bløde dej, i to portioner, på en bageplade med bagepapir. Stil brødene i en kold ovn, tænd og bag brødene gyldne. Lad brødene køle af på en bagerist.

Bagetid

Sæt brødene i en kold ovn. Indstil på 200° og bag i ca. 45 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: