8851 kJ / 2115 kcal
467 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 12,9 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 11,5 g |
Fedt: | 45,2 % | 5,7 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
150 g
Tørrede røde linser (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
3 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Syrlige æbler i tern, fx elstar
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
125 g
Italiensk brød i tern
|
200 g
Fintstrimlet rødkål
|
|
---|---|
200 g
Fintstrimlede gulerødder
|
|
100 g
Fintstrimlede pastinakker
|
|
50 g
Ærteskud
|
|
4 spsk
Tørrede tranebær
|