Cornflakestoppe

Cornflakestoppe er et hit hos de fleste, når julen nærmer sig. Og det er der ikke noget at sige til, for cornflakestoppe er både sprøde, søde og virkelig nemme at have med at gøre - og kræver kun 2 ingredienser! Du kan variere dine hjemmelavede cornflakestoppe med valgfri chokolade. Cornflakestoppe er små lækre bidder med knas i. Uhmm!
Ingredienser
Cornflakestoppe
150 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
5 dl
Let knuste cornflakes
|
Sådan gør du
Cornflakestoppe
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for mørk chokolade kan du anvende mælkechokolade, eller chokolade med smag i (fx orange eller mint. Du kan også komme rosiner og/eller ristede nødder/mandler i dine cornflakestoppe.
Cornflakestoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn.
Cornflakestoppe kan fryses
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4534 kJ / 1084 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2015 kJ / 482 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5,5 % | 6,5 g |
Fedt: | 36,2 % | 19,7 g |
Kulhydrat: | 58,3 % | 69,1 g |
