Livas chokosnack - cornflakestoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

60+ min

Cornflakestoppe med chokolade. Små lækre bidder med knas i. Uhmm!

Ingredienser

25 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 25 g smør
  • ½ dl grofthakkede hasselnøddekerner
  • ½ dl grofthakkede, smuttede mandler
  • 200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 5 dl let knuste cornflakes
  • 50 små papirforme til konfekt

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits nødder og mandler i 1 min. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring. Tag panden af varmen og vend de letknuste cornflakes i.

Fordel blandingen i papirformene og stil cornflakestoppene tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Tips

I stedet for mørk chokolade kan man anvende

mælkechokolade. Cornflakestoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn. Og de kan fryses.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: