Livas chokosnack - cornflakestoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

60+ min

Cornflakestoppe med chokolade. Små lækre bidder med knas i. Uhmm!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

25 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 25 g smør
  • ½ dl grofthakkede hasselnøddekerner
  • ½ dl grofthakkede, smuttede mandler
  • 200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 5 dl let knuste cornflakes
  • 50 små papirforme til konfekt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits nødder og mandler i 1 min. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring. Tag panden af varmen og vend de letknuste cornflakes i.

Fordel blandingen i papirformene og stil cornflakestoppene tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Tips

I stedet for mørk chokolade kan man anvende

mælkechokolade. Cornflakestoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn. Og de kan fryses.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag