Livas chokosnack - cornflakestoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

60+ min

Cornflakestoppe med chokolade. Små lækre bidder med knas i. Uhmm!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

25 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 25 g smør
  • ½ dl grofthakkede hasselnøddekerner
  • ½ dl grofthakkede, smuttede mandler
  • 200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 5 dl let knuste cornflakes
  • 50 små papirforme til konfekt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits nødder og mandler i 1 min. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring. Tag panden af varmen og vend de letknuste cornflakes i.

Fordel blandingen i papirformene og stil cornflakestoppene tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Tips

I stedet for mørk chokolade kan man anvende

mælkechokolade. Cornflakestoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn. Og de kan fryses.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag