Lun oste- og broccolisalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Broccolisalat er altid et hit. Prøv den i en ny udgave med perlespelt, salatost og valnødder. En virkelig god broccolisalat som mætter.

Ingredienser

Antal portioner

  • 160 g perlespelt
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 500 g broccoli i små buketter og stokken i skiver
  • 1 renset porre i 2 cm skrå skiver (ca. 200 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 200 g Arla® Puck salatost i blok - brudt i mindre stykker
  • 1 dl valnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog perlespelten i bouillonen ved jævn varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad spelten trække, stadig under låg, i ca. 12 min.

Bring vand tilsat salt i kog og kog broccoli og porrer, uden låg i ca. 3 min. Hæld grøntsagerne i en sigte og vend dem sammen med perlespelt og hvidløg.

Ved serveringen

Kom den lune salat i en stor skål og fordel osten herpå sammen med valnødder. Server straks.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: