Lun oste- og broccolisalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Broccolisalat er altid et hit. Prøv den i en ny udgave med perlespelt, salatost og valnødder. En virkelig god broccolisalat som mætter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 160 g perlespelt
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 500 g broccoli i små buketter og stokken i skiver
  • 1 renset porre i 2 cm skrå skiver (ca. 200 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 200 g Arla® Puck salatost i blok - brudt i mindre stykker
  • 1 dl valnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog perlespelten i bouillonen ved jævn varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad spelten trække, stadig under låg, i ca. 12 min.

Bring vand tilsat salt i kog og kog broccoli og porrer, uden låg i ca. 3 min. Hæld grøntsagerne i en sigte og vend dem sammen med perlespelt og hvidløg.

Ved serveringen

Kom den lune salat i en stor skål og fordel osten herpå sammen med valnødder. Server straks.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag