Lynstegt laks med ostemayo
                                
                                    1 time 5 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    En indbydende og lækker forret med lynstegt laks og en cremet mayo lavet på piskefløde og cheddar.
Ingredienser
Lynstegt laks - dagen før
| 
                                     
                                            
                                                    400 g
                                                Renset lakseloin
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Sukker
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Cayennepeber
                                            
                                     
                                 | 
                                
Ostemayo
| 
                                     
                                            
                                                    ½ dl
                                                Piskefløde
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    50 g
                                                Fintrevet lagret havartiost
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Æggeblomme
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Friskpresset citronsaft
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ dl
                                                Neutral olie, fx rapsolie
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    2
                                                Hjertesalat
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    6
                                                Ansjosfileter
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    20 g
                                                Fintrevet lagret havartiost
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    2 tsk
                                                Fintrevet citronskal (usprøjtet)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                
Pynt
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Kørvel- og dildkviste
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Lynstegt laks - dagen før
Ostemayo
Lynstegt laks
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
794 kJ / 190 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,7 g | 
| Protein: | 11 g | 
| Fedt: | 15,3 g | 
| Kulhydrat: | 2,4 g |