Lynsyltetøj med ribs, hindbær og basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Skøn morgenmad til en varm sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g ribbede, skyllede ribs
  • 100 g rørsukker (ca. 1¼ dl)
  • 250 g skyllede hindbær
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos halvdelen af ribsene i en tykbundet gryde. Tilsæt sukker og resten af ribsene og bring blandingen i kog. Kog ribsene ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Skru op til kraftig varme og tilsæt hindbær og basilikum. Bring atter syltetøjet i kog. Tag gryden af varmen og hæld ribs-hindbærsyltetøjet i en skål og lad det køle af.

Kom det syrnede produkt i skåle og fordel lidt syltetøj og drys på hver portion.

Tip

Lynsyltetøjet kan holde sig i køleskabet 3-4 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 75,3 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: