Lynsyltetøj med ribs, hindbær og basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Skøn morgenmad til en varm sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 125 g ribbede, skyllede ribs
  • 100 g rørsukker (ca. 1¼ dl)
  • 250 g skyllede hindbær
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos halvdelen af ribsene i en tykbundet gryde. Tilsæt sukker og resten af ribsene og bring blandingen i kog. Kog ribsene ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Skru op til kraftig varme og tilsæt hindbær og basilikum. Bring atter syltetøjet i kog. Tag gryden af varmen og hæld ribs-hindbærsyltetøjet i en skål og lad det køle af.

Kom det syrnede produkt i skåle og fordel lidt syltetøj og drys på hver portion.

Tip

Lynsyltetøjet kan holde sig i køleskabet 3-4 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 75,3 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 15 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: