Lynsyltetøj med ribs, hindbær og basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Skøn morgenmad til en varm sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g ribbede, skyllede ribs
  • 100 g rørsukker (ca. 1¼ dl)
  • 250 g skyllede hindbær
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos halvdelen af ribsene i en tykbundet gryde. Tilsæt sukker og resten af ribsene og bring blandingen i kog. Kog ribsene ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Skru op til kraftig varme og tilsæt hindbær og basilikum. Bring atter syltetøjet i kog. Tag gryden af varmen og hæld ribs-hindbærsyltetøjet i en skål og lad det køle af.

Kom det syrnede produkt i skåle og fordel lidt syltetøj og drys på hver portion.

Tip

Lynsyltetøjet kan holde sig i køleskabet 3-4 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 75,3 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: