Lyssej med champignonsauce
45 min
&format=webp)
En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.

Ingredienser
4 personer
500 g Lyssejfilet | |
---|---|
20 g Smør | |
450 g Champignoner i halve | |
2 Grofthakkede løg (ca. 150 g) | |
1 dl Tør vermouth fx Noilly Prat | |
1 dl Piskefløde | |
1¼ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
1 dl Hakket frisk dild | |
100 g Revet cheddar- og maasdammerost |
Pynt
Dildkviste |
---|
Tilbehør
1 kg Pillede, kogte aspargeskartofler |
---|
Sådan gør du
Gratinering:
Ca. 15 min. ved 225°.
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9670 kJ / 2311 kcal
Næringsindhold pr. 100g
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 27,9 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 8,9 g |
Fedt: | 33,7 % | 3,7 g |
Alkohol: | 1,2 % |