Lyssej med champignonsauce
                                
                                     45 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    500 g
                                                Lyssejfilet
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    20 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    450 g
                                                Champignoner i halve
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Grofthakkede løg (ca. 150 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Tør vermouth fx Noilly Prat
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Piskefløde
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Hakket frisk dild
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Revet cheddar- og maasdammerost
                                            
                                     | 
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Dildkviste
                                            
                                     | 
|---|
Tilbehør
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Pillede, kogte aspargeskartofler
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Gratinering
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g | 
| Protein: | 6,7 g | 
| Fedt: | 3,7 g | 
| Kulhydrat: | 8,9 g | 
 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    