Pasta med champignon og squash
30 min

Pasta med champignon og squash

....i en cremet sauce der smyger sig om pastaen, og med et drys ost på toppen som punktum.
Bedømmelse (21 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med champignon og squash

....i en cremet sauce der smyger sig om pastaen, og med et drys ost på toppen som punktum.

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx muslingeskaller

Champignonsauce

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Champignonsauce

Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits champignonerne i ca. 5 min. Tilsæt 1½ dl pastavand, fløde, ost, timian, salt og peber. Bring saucen i kog, tilsæt squash og kog i yderligere ca. 1 min. Smag champignonsaucen til.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Anret champignonsauce og pasta lagvis i en varm stor skål. Pynt med lidt af osten og server straks.

Tip

I stedet for hvide champignoner kan retten tilberedes med markchampignoner eller andre "robuste" svampe.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %
Print