Pasta med champignon og squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

....i en cremet sauce der smyger sig om pastaen, og med et drys ost på toppen som punktum.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx muslingeskaller

Champignonsauce

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Champignonsauce

Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits champignonerne i ca. 5 min. Tilsæt 1½ dl pastavand, fløde, ost, timian, salt og peber. Bring saucen i kog, tilsæt squash og kog i yderligere ca. 1 min. Smag champignonsaucen til.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Anret champignonsauce og pasta lagvis i en varm stor skål. Pynt med lidt af osten og server straks.

Tip

I stedet for hvide champignoner kan retten tilberedes med markchampignoner eller andre "robuste" svampe.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: