Pasta med champignon og squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

30 min

....i en cremet sauce der smyger sig om pastaen, og med et drys ost på toppen som punktum.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx muslingeskaller

Champignonsauce

  • 1 spsk olivenolie
  • 450 g champignoner i skiver
  • 1½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Champignonsauce

Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits champignonerne i ca. 5 min. Tilsæt 1½ dl pastavand, fløde, ost, timian, salt og peber. Bring saucen i kog, tilsæt squash og kog i yderligere ca. 1 min. Smag champignonsaucen til.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Anret champignonsauce og pasta lagvis i en varm stor skål. Pynt med lidt af osten og server straks.

Tip

I stedet for hvide champignoner kan retten tilberedes med markchampignoner eller andre "robuste" svampe.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag