Pasta med champignon og squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

30 min

....i en cremet sauce der smyger sig om pastaen, og med et drys ost på toppen som punktum.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx muslingeskaller

Champignonsauce

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Champignonsauce

Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits champignonerne i ca. 5 min. Tilsæt 1½ dl pastavand, fløde, ost, timian, salt og peber. Bring saucen i kog, tilsæt squash og kog i yderligere ca. 1 min. Smag champignonsaucen til.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Anret champignonsauce og pasta lagvis i en varm stor skål. Pynt med lidt af osten og server straks.

Tip

I stedet for hvide champignoner kan retten tilberedes med markchampignoner eller andre "robuste" svampe.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: