Pasta med champignon og squash
30 min
•
Pasta med champignon og squash....i en cremet sauce, der smyger sig om pastaen, og med et drys ost på toppen som punktum. Pasta med champignon er en af de retter, du vender tilbage til - smagen er i top, og det er så nemt at få god mad i en fart.
Ingredienser
Pasta
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret pasta, fx muslingeskaller
|
Champignonsauce
2 tsk
Olivenolie
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i skiver
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 tsk
Tørret timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Grøn squash i mindre stykker (ca. 250 g)
|
Tilbehør
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
Sådan gør du
Pasta
Champignonsauce
Ved serveringen
I stedet for hvide champignoner kan retten tilberedes med markchampignoner eller andre "robuste" svampe. Er du glad for det stærke - så giv retten et skud chili.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10603 kJ / 2534 kcal
Næringsindhold pr. 100g
536 kJ / 128 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 18 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 52 % | 16,4 g |
Fedt: | 30 % | 4,3 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.