I stedet for hvide champignoner kan retten tilberedes med markchampignoner eller andre "robuste" svampe. Er du glad for det stærke - så giv retten et skud chili.
10603 kJ / 2534 kcal
536 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 18 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 52 % | 16,4 g |
Fedt: | 30 % | 4,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret pasta, fx muslingeskaller
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i skiver
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 tsk
Tørret timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Grøn squash i mindre stykker (ca. 250 g)
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|