Pasta med champignon og squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

....i en cremet sauce der smyger sig om pastaen, og med et drys ost på toppen som punktum.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx muslingeskaller

Champignonsauce

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Champignonsauce

Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits champignonerne i ca. 5 min. Tilsæt 1½ dl pastavand, fløde, ost, timian, salt og peber. Bring saucen i kog, tilsæt squash og kog i yderligere ca. 1 min. Smag champignonsaucen til.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Anret champignonsauce og pasta lagvis i en varm stor skål. Pynt med lidt af osten og server straks.

Tip

I stedet for hvide champignoner kan retten tilberedes med markchampignoner eller andre "robuste" svampe.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: