Lyssej med spinat, tomat og forårsløg

Lyssej med spinat, tomat og forårsløg

30 min Hovedret
Vil du gerne servere mere fisk og flere grøntsager for familien, er lyssej med spinat, tomat og forårsløg måske et godt bud på aftensmad, hvor alle kan være med. Og det er nemt at lave lyssej med spinat, tomat og forårsløg. Det er nærmest en one pot, hvor alle ingredienserne bliver tilberedt i den samme pande (kun kartoflerne er ved siden af). Mens retten damper i panden, kan I nå at dække bord og ryde op i køkkenet,og så er der blot tilbage at hygge sig rundt om bordet med dejlig aftensmad.
Mere inspiration

Her har du inspiration til dejlig mad med fisk, hvor hele familien kan være med.

Fisk i ovn
1 timer
Fisk i ovn
(37)
Velbekomme!
Tips

I stedet for de salte mandler, kan du servere stegte bacontern som drys. Du kan bruge andre slags hvid fisk, fx torsk, skrubbe eller rødspætte.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9362 kJ / 2238 kcal

Næringsindhold pr. 100g

384 kJ / 92 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 26,5 % 6 g
Kulhydrat: 42,3 % 9,6 g
Fedt: 31,2 % 3,2 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Sådan fileterer du lyssej og andre torskefisk.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise