I stedet for de salte mandler, kan du servere stegte bacontern som drys. Du kan bruge andre slags hvid fisk, fx torsk, skrubbe eller rødspætte.
8434 kJ / 2016 kcal
346 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 28,8 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 8,5 g |
Fedt: | 29,3 % | 2,7 g |
Sådan fileterer du lyssej og andre torskefisk.
1 spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
500 g
Renset lyssejfilet uden skind
|
|
20 g
Smør
|
|
2 bundter
Forårsløg i 3 cm skrå stykker (ca. 200 g)
|
|
300 g
Cherrytomater i halve
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
2 tsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
50 g
Grofthakkede saltede mandler
|
|
---|---|
1 kg
Kartofler - koges
|