Madbrød bagt over bål
30 min
•
Et flot fladbrød , der er nemt at bage på en bålpande. Det passer godt som tilbehør til fx supper eller gryderetter.
Ingredienser
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Mælk
|
|
|
225 g
Sigtemel eller hvedemel (ca. 4 dl)
|
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Rapsolie - til stegning
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Lav brødene til ostebrød ved at trykke revet ost, ostetern eller salatost ned i brødet lige inden det vendes og bager bager færdig på den anden side. Brødene kan også bages med forskellige friske krydderurter, som trykkes ned i dejen, før brødet vendes.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1133 kJ / 271 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,3 g |
| Protein: | 6,3 g |
| Fedt: | 9,3 g |
| Kulhydrat: | 40,1 g |
Relateret video
Madbrød bagt over bål
Et flot fladbrød , der er nemt at bage på en bålpande. Det passer godt som tilbehør til fx supper eller gryderetter.