Mandelkage og syltede pærer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til en god dessert til middagen? Så prøv denne lækre opskrift mandelkage med syltede pærer - den smager herligt!

Ingredienser

8 stykker pr. kage

Antal portioner

Dej

  • 100 g koldt smør
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 4 spsk sukker
  • 1 æggeblomme

Fyld

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt sukker og saml hurtigt dejen med en æggeblomme. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Rul dejen ud og beklæd en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad den gå ca. 2 cm op ad formens sider.

Fyld

Pisk sukker og æggeblommer til en let og luftig æggesnaps. Tilsæt mandler og piskefløde. Pisk hviderne stive og vend dem i. Hæld fyldet over dejen, og bag kagen nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 58 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: