Mazarinkage

Mazarinkage

Fryseegnet

Nogle kager holder bare - simpelthen fordi de er så skønne. Sådan kender vi en mazarinkage, eller mazarintærte, som den også bliver kaldt. Klassisk mazarinkage er altid et hit - i alt sin lækre enkelthed. Pynt den hjemmelavede mazarinkage med spiselige blomster, for at give den et elegant udtryk - og så ser den slet ikke ud til at være en nem mazarinkage at lave - men lad dig ikke snyde.

Mere inspiration

Her er opskriften på en anden klassisk kage, som du bliver nødt til at prøve.

Velbekomme!
Tip

Mazarinkagen bliver kun bedre (lidt mere saftig) af at stå i køleskabet fra dag til dag eller af at blive frosset.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15518 kJ / 3709 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1879 kJ / 449 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 6 % 6,6 g
Kulhydrat: 38,8 % 42,9 g
Fedt: 55,2 % 28 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser