Nogle kager holder bare - simpelthen fordi de er så skønne. Sådan kender vi en mazarinkage, eller mazarintærte, som den også bliver kaldt. Klassisk mazarinkage er altid et hit - i alt sin lækre enkelthed. Pynt den hjemmelavede mazarinkage med spiselige blomster, for at give den et elegant udtryk - og så ser den slet ikke ud til at være en nem mazarinkage at lave - men lad dig ikke snyde.
Her er opskriften på en anden klassisk kage, som du bliver nødt til at prøve.
Mazarinkagen bliver kun bedre (lidt mere saftig) af at stå i køleskabet fra dag til dag eller af at blive frosset.
15518 kJ / 3709 kcal
1879 kJ / 449 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 6 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 38,8 % | 42,9 g |
Fedt: | 55,2 % | 28 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.