Mazarinkage

Mazarinkage

Fryseegnet
Nogle kager holder bare - simpelthen fordi de er så skønne. Sådan kender vi en mazarinkage, eller mazarintærte, som den også bliver kaldt. Klassisk mazarinkage er altid et hit - i alt sin lækre enkelthed. Pynt den hjemmelavede mazarinkage med spiselige blomster, for at give den et elegant udtryk - og så ser den slet ikke ud til at være en nem mazarinkage at lave - men lad dig ikke snyde.
Mere inspiration

Her er opskriften på en anden klassisk kage, som du bliver nødt til at prøve.

Citronmåne
60+ min
Citronmåne
(162)
Velbekomme!
Tip

Mazarinkagen bliver kun bedre (lidt mere saftig) af at stå i køleskabet fra dag til dag eller af at blive frosset.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3709 kJ / 3709 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1879 kJ / 449 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 6 % 6,6 g
Kulhydrat: 38,8 % 42,9 g
Fedt: 55,2 % 28 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser