Mandelrand

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(39 vurderinger)

60+ min

En dejlig, dejlig kage som efterhånden er blevet en klassisker. Kan både serveres på kagebordet og som dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

8 personer pr. kage

Antal portioner

Hindbærsauce

  • 250 g hindbær
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)

Fyld

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og hak mandlerne fint. Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen, og rør dejen godt ind imellem. Bland fløde, rasp og mandler i. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Hæld den i en smurt, raspstrøet randform. Bag mandelranden midt i ovnen.

Hindbærsauce

Mos eller blend hindbærrene med sukker. Si hindbærsaucen. Hvis der anvendes købte frosne hindbær, bør de have et kort opkog før de blendes.

Fyld

Pisk fløden stiv og tilsæt framboise. Kom flødeskummet i randen og server hindbærsaucen til.

Tips

Variation på tilbehør: Overtræk kagen med chokolade og server den med frugter, fx henkogte pærer, eller soft-ice - se link. Framboise kan udelades.

Bagetid

Ca. 1 time og 10 min. ved 170°.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 23310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag