Mandelstænger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til kagedåsen? Så prøv opskriften på disse lækre mandelstænger, med mandler og perlesukker.

Ingredienser

45 kager pr. portion

Antal portioner

  • 250 g koldt smør
  • 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
  • 5 spsk sukker
  • 75 g finthakkede smuttede mandler

Pynt

  • 1 sammenpisket æg
  • perlesukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt sukker og mandler og saml hurtigt dejen. Læg den tildækket og koldt i nogle timer. Tril dejen ud i lillefingertykke stænger - ca. 4 cm lange. Læg stængerne på bagepapir eller smurt bageplade. Pensl med æg og drys med perlesukker. Bag mandelstængerne øverst i ovnen.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: