Mandelstænger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Mangler du inspiration til kagedåsen? Så prøv opskriften på disse lækre mandelstænger, med mandler og perlesukker.

Ingredienser

45 kager pr. portion

Antal portioner

  • 250 g koldt smør
  • 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
  • 5 spsk sukker
  • 75 g finthakkede smuttede mandler

Pynt

  • 1 sammenpisket æg
  • perlesukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt sukker og mandler og saml hurtigt dejen. Læg den tildækket og koldt i nogle timer. Tril dejen ud i lillefingertykke stænger - ca. 4 cm lange. Læg stængerne på bagepapir eller smurt bageplade. Pensl med æg og drys med perlesukker. Bag mandelstængerne øverst i ovnen.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: