Mangocreme med knas

Mangocreme med knas

30 min
Her en anderledes og spændende eftermiddagssnack til at stille den værste sult. Du kan også bruge den som dessert - så er der kun til 2 personer.
https://www.arla.dk/opskrifter/mangocreme-med-knas/

Sådan gør du

Knas
  • Rist pistacienødder, cashewnødder og chiafrø i en tør pande. Først 2 min. ved kraftig varme og under omrøringer. Derefter ca. 4 min. ved svag varme og under omrøring. Lad det køle af på en tallerken og hak det groft.
Mangocreme
  • Blend mango, peberfrugt, yoghurt, citronsaft og honning til en cremet blanding. Smag til og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time - så den er helt kold. Server den iskolde mangocreme i høje smalle glas med knas på toppen.

Hvis du vil spise den med samme kan du blende den med isterninger - smag den godt til. Du kan også bruge den som dessert - så er der til 2 personer.

Energiindhold for hele retten:

3498 kJ / 836 kcal

Næringsindhold pr. 100g

534 kJ / 128 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 10,7 % 3,3 g
Kulhydrat: 39,2 % 12,3 g
Fedt: 50,1 % 7,2 g

Ingredienser

Knas
25 g Usaltede pistacienødder
25 g Cashewnødder
2 tsk Chiafrø
Mangocreme
200 g Moden mangofrugt i mindre stykker
1 Gul peberfrugt i grove stykker (ca. 125 g)
2 dl Græsk yoghurt
2 spsk Friskpresset citronsaft
2 spsk Flydende honning