Marinade med soja og rosmarin
5 min
•
&format=webp)
Marinade med soja, hyldeblomstsaft, fennikelfrø og rosmarin. Lækker marinade til særligt kylling og grisekød.
Ingredienser
¾ dl
Sojasauce
|
|
---|---|
2 spsk
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
|
1
Fed hvidløg
|
|
½ spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
1 tsk
Fennikelfrø
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Erstat sambal oelek med chipotlepasta eller paprika med røget paprika, hvis du ønsker en røget smag i din marinade.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
490 kJ / 117 kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 21,5 % | 5,5 g |
Fedt: | 2,3 % | 0,3 g |
Kulhydrat: | 76,2 % | 19,6 g |
