Grillmarinade

Grillmarinade

5 min
Dejlig krydret marinade af yoghurt, frisk koriander, hvidløg og chili. God til marinering af kød, fx svinekoteletter, inden det grilles eller steges.

Sådan gør du

Grillmarinade
  • Rør yoghurten sammen med resten af ingredienserne til en ensartet marinade.
  • Kom marinaden i en pose sammen med det kød, der skal marineres.
  • Luk posen og "massér" marinaden ind i kødet.
  • Læg posen i køleskabet i min. 2 timer - vend den en gang undervejs.
  • Grill kødet eller steg det i en grillbakke på grillen.
Energiindhold for hele retten:

671 kJ / 160 kcal

Næringsindhold pr. 100g

453 kJ / 108 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 5,5 % 1,5 g
Kulhydrat: 13 % 3,4 g
Fedt: 81,5 % 10 g
Mere inspiration

Her en opskrift på en mere traditionel bbq marinade til kylling

Ingredienser

Grillmarinade
1 dl Græsk yoghurt
1 dl Finthakket frisk koriander
1 Finthakket fed hvidløg
½ tsk Finthakket rød chilipeber
1 spsk Garam masala
1 spsk Olivenolie
¾ tsk Sambal oelek
½ tsk Groft salt