Glaserede kolde kyllingespyd

Glaserede kolde kyllingespyd

45 min
De glaserede kolde kyllingespyd egner sig rigtig godt til picnic eller til at tage med i madpakken. Den søde og krydrede glasering er inspireret af smagen fra hot wings, som er et stort hit hos børn, og sikkert også hos mange voksne. Spyddene er lavet med kyllingefilet, som er en mere mager version af kyllingekødet, end vingerne. I kan naturligvis også spise de glaserede kyllingespyd varme, men de smager faktisk bedst, når de er kolde - så kommer den søde, krydrede glasering rigtig til sin ret.
Mere inspiration

De glaserede kolde kyllingespyd smager dejligt sammen med en god salat....fx en bønnesalat.

Bønnesalat
30 min
Bønnesalat
(15)
Velbekomme!
Tips

Vil du lave mange kyllingespyd på én gang, kan du stege dem på 2-3 plader i ovnen ved 200° - varmluft. De glaserede kolde kyllingespyd er gode at servere på en picnic, i madpakken eller på en buffet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

758 kJ / 758 kcal

Næringsindhold pr. 100g

635 kJ / 152 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 85,80000305175781 % 17,2 g
Kulhydrat: 37,599998474121094 % 7,5 g
Fedt: 29 % 5,8 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser