De glaserede kolde kyllingespyd egner sig rigtig godt til picnic eller til at tage med i madpakken. Den søde og krydrede glasering er inspireret af smagen fra hot wings, som er et stort hit hos børn, og sikkert også hos mange voksne. Spyddene er lavet med kyllingefilet, som er en mere mager version af kyllingekødet, end vingerne. I kan naturligvis også spise de glaserede kyllingespyd varme, men de smager faktisk bedst, når de er kolde - så kommer den søde, krydrede glasering rigtig til sin ret.
De glaserede kolde kyllingespyd smager dejligt sammen med en god salat....fx en bønnesalat.
Vil du lave mange kyllingespyd på én gang, kan du stege dem på 2-3 plader i ovnen ved 200° - varmluft. De glaserede kolde kyllingespyd er gode at servere på en picnic, i madpakken eller på en buffet.
3173 kJ / 758 kcal
635 kJ / 152 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 45,9 % | 17,2 g |
Kulhydrat: | 20,2 % | 7,5 g |
Fedt: | 33,9 % | 5,8 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.