Marinade med soja og rosmarin

Marinade med soja og rosmarin

5 min
Marinade med soja, hyldeblomstsaft, fennikelfrø og rosmarin. Lækker marinade til særligt kylling og grisekød.

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienser til marinaden godt sammen.
  • Kom marinaden i en plastpose sammen med det kød, du vil marinere, fx 4 koteletter eller kyllingefileter.
  • Luk posen og massér marinaden godt ind i kødet.
  • Læg posen i køleskabet i min. 2 timer. Vend gerne posen efter ca. 1 time.

Erstat sambal oelek med chipotlepasta eller paprika med røget paprika, hvis du ønsker en røget smag i din marinade.

Energiindhold for hele retten:

492 kJ / 118 kcal

Næringsindhold pr. 100g

439 kJ / 105 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 21,5 % 5,5 g
Kulhydrat: 75,8 % 19,6 g
Fedt: 2,7 % 0,4 g

Ingredienser

¾ dl Sojasauce
2 spsk Koncentreret hyldeblomstsaft
1 Fed hvidløg
½ spsk Finthakket frisk rosmarin
1 tsk Fennikelfrø
Friskkværnet peber