Marinerede sild med cremefraichesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Spændende frokostanretning med sauce af sprød æble, mild sennep og karry.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 marinerede sildefileter

Pynt

  • rødløg i tynde skiver
  • klippet frisk karse

Tilbehør

  • 4 skiver rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør cremefraiche sammen med rødløg og de øvrige ingredienser. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Anret sildefileterne på tallerkener sammen med cremefraichesaucen. Pynt med rødløg og karse. Server groft rugbrød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: