Marinerede sild med cremefraichesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Spændende frokostanretning med sauce af sprød æble, mild sennep og karry.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 marinerede sildefileter

Pynt

  • rødløg i tynde skiver
  • klippet frisk karse

Tilbehør

  • 4 skiver rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør cremefraiche sammen med rødløg og de øvrige ingredienser. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Anret sildefileterne på tallerkener sammen med cremefraichesaucen. Pynt med rødløg og karse. Server groft rugbrød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 59 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: