Marinerede sild med cremefraichesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Spændende frokostanretning med sauce af sprød æble, mild sennep og karry.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 marinerede sildefileter

Pynt

  • rødløg i tynde skiver
  • klippet frisk karse

Tilbehør

  • 4 skiver rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør cremefraiche sammen med rødløg og de øvrige ingredienser. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Anret sildefileterne på tallerkener sammen med cremefraichesaucen. Pynt med rødløg og karse. Server groft rugbrød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: