Marokkansk pølseret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Smagen af Marrokko. Hot saucen sætter fut i salaten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 175 g bulgur (ca. 2½ dl)
  • ½ liter hønsebouillon
  • 6 kyllingepølser
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 4 tomater i mindre stykker (ca. 300 g)
  • 2 tsk olie
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • ½ dl hakket kruspersille
  • 150 g afdryppede kikærter i saltlage

Hot sauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tilbered bulguren i bouillon efter anvisningen på emballagen. Skær pølserne i mindre stykker. Lad olien blive varm i en pande og steg pølser, løg og tomater. Krydr med spidskommen og persille. Kom kikærter og bulgur i panden og bland godt. Smag til.

Hot sauce

Bland ingredienserne til saucen og server den til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag