Marokkansk pølseret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Smagen af Marrokko. Hot saucen sætter fut i salaten.

Ingredienser

Antal portioner

  • 175 g bulgur (ca. 2½ dl)
  • ½ liter hønsebouillon
  • 6 kyllingepølser
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 4 tomater i mindre stykker (ca. 300 g)
  • 2 tsk olie
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • ½ dl hakket kruspersille
  • 150 g afdryppede kikærter i saltlage

Hot sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Tilbered bulguren i bouillon efter anvisningen på emballagen. Skær pølserne i mindre stykker. Lad olien blive varm i en pande og steg pølser, løg og tomater. Krydr med spidskommen og persille. Kom kikærter og bulgur i panden og bland godt. Smag til.

Hot sauce

Bland ingredienserne til saucen og server den til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: