Marokkansk pølseret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Smagen af Marrokko. Hot saucen sætter fut i salaten.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2½ dl bulgur
  • ½ liter hønsebouillon
  • 6 kyllingepølser
  • 1 zittauerløg
  • 4 tomater
  • 2 tsk olie
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • ½ dl hakket kruspersille
  • 150 g afdryppede kikærter i saltlage

Hot sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Tilbered bulguren i bouillon efter anvisningen på emballagen. Skær pølserne i mindre stykker. Pil løget og hak det. Skær tomaterne i mindre stykker. Steg pølser, løg og tomater i olie i en stor stegepande. Krydr med spidskommen og persille. Kom kikærter og bulgur i panden og bland godt.

Hot sauce

Bland ingredienserne til saucen og server den til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 38 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: