Marokkansk pølseret
45 min

Marokkansk pølseret

Smagen af Marrokko. Hot saucen sætter fut i salaten.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Marokkansk pølseret

Smagen af Marrokko. Hot saucen sætter fut i salaten.

Antal portioner
  • 2½ dl bulgur
  • ½ liter hønsebouillon
  • 6 kyllingepølser
  • 1 zittauerløg
  • 4 tomater
  • 2 tsk olie
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • ½ dl hakket kruspersille
  • 2 dl kogte kikærter

Hot sauce

Fremgangsmåde:

Tilbered bulguren i bouillon efter anvisningen på emballagen. Skær pølserne i mindre stykker. Pil løget og hak det. Skær tomaterne i mindre stykker. Steg pølser, løg og tomater i olie i en stor stegepande. Krydr med spidskommen og persille. Skyl kikærterne og lad dem dryppe af. Kom kikærter og bulgur i panden og bland godt.

Hot sauce

Bland ingredienserne til saucen og server den til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,3 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 37 %
Print