Marokkansk pølseret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Smagen af Marrokko. Hot saucen sætter fut i salaten.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ dl bulgur
  • ½ liter hønsebouillon
  • 6 kyllingepølser
  • 1 zittauerløg
  • 4 tomater
  • 2 tsk olie
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • ½ dl hakket kruspersille
  • 150 g afdryppede kikærter i saltlage

Hot sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Tilbered bulguren i bouillon efter anvisningen på emballagen. Skær pølserne i mindre stykker. Pil løget og hak det. Skær tomaterne i mindre stykker. Steg pølser, løg og tomater i olie i en stor stegepande. Krydr med spidskommen og persille. Kom kikærter og bulgur i panden og bland godt.

Hot sauce

Bland ingredienserne til saucen og server den til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: