Matjessildesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Sommersalat med matjesssild kan gøre det ud for en god og mættende frokost.

Ingredienser

Antal portioner

Sauce

  • 2 dåser matjessild (ca. 200 g)
  • 8 kogte kartofler
  • 3 kogte rødbeder, skrællede
  • 1 liter blandede babysalatblade
  • 1 dl klippede purløg
  • 50 g smør

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Sauce

Rør fraiche, sennep og salt sammen. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Lad sildefileterne dryppe af og skær dem i store stykker. Skær kartofler og rødbeder i skiver.

Ved serveringen

Anret salaten på tallerkener. Fordel kartofler og rødbeder herpå sammen med sild og purløg. Lad smørret smelte og brune let i en gryde og fordel det over salaten. Server straks med rugbrød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,2 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: