Pastasalat med kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Skøn pastasalat med kylling, kikærter, grønt og hvid ost. Smager og mætter!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g tørrede kikærter
  • 100 g tørret pasta
  • 200 g kogte eller stegte kolde kyllingefilet
  • 150 g bladselleri
  • ½ agurk (ca. 200 g)
  • 15 cherrytomater (ca. 250 g)
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 3 spsk finthakket kruspersille
  • 2 tsk sambal oelek (stærk chilipasta på lille glas)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kikærterne i blød ca. 12 timer i rigeligt koldt vand. Kog dem i frisk vand i ca. 1 time. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe af.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Kom den i en sigte og skyl den med koldt vand. Skær kylling og grøntsager i tern. Smuldr osten og bland den med citronsaft, persille og evt. sambal oelek.

Ved serveringen

Anret kikærter, pasta, kylling og grøntsager i et stort fad og drys osten over.

Tip

Kog evt. en større portion kikærter og frys dem til en anden gang. Eller brug 200 g skyllede kikærter fra dåse.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag