Grillet kylling og lun pastasalat
1 time
•
Middelhavsinspireret med mild mozzarella og lufttørret skinke.
Ingredienser
4
Kyllingefileter (ca. 400 g)
|
|
---|---|
4 skiver
Lufttørret skinke
|
300 g
Tørret pasta, fx store muslingeskaller
|
|
---|---|
2½ liter
Vand
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
4 spsk
Rødvinseddike
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
1
Stort rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
3
Gulerødder i skrå skiver (ca. 150 g)
|
|
200 g
Grøn squash eller fennikel i tynde skiver
|
|
1
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
---|---|
½ dl
Grofthakket bredbladet persille
|
Pynt
Bredbladet persille
|
---|
Sådan gør du
Kyllingefileterne kan også steges på en grill.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8696 kJ / 2078 kcal
Næringsindhold pr. 100g
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 34 % | 9 g |
Kulhydrat: | 50,1 % | 13,2 g |
Fedt: | 15,9 % | 1,9 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.