Lækker pastasalat med kylling og bacon - også god i madpakken.
Kyllingefileterne kan også steges på en grill.
8651 kJ / 2068 kcal
447 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 34,6 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 49,9 % | 13,1 g |
Fedt: | 15,5 % | 1,9 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Kyllingefileter (ca. 400 g)
|
4 |
---|---|
Lufttørret skinke
|
4 skiver |
Tørret hvid pasta, fx store muslingeskaller
|
300 g |
---|---|
Vand
|
2½ liter |
Groft salt
|
2½ tsk |
Rødvinseddike
|
4 spsk |
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
Stort rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
1 |
Gulerødder i skrå skiver (ca. 150 g)
|
3 |
Grøn squash eller fennikel i tynde skiver
|
200 g |
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
1 |
Groft salt
|
1 tsk |
Cheasy® Revet Mozzarella 13%
|
100 g |
---|---|
Grofthakket bredbladet persille
|
½ dl |
Bredbladet persille
|
---|