Du kan drysse salaten med lidt salte nødder. Det matcher de søde bær vældig godt.
8722 kJ / 2085 kcal
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 31,4 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 56,5 % | 13,4 g |
Fedt: | 12,1 % | 1,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
3 tsk |
Tørret pasta, fx sløjfer
|
300 g |
Smør
|
10 g |
---|---|
Hakket kyllingekød
|
400 g |
Hakket frisk koriander
|
4 spsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
250 g | |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Honning
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 200 g)
|
2 bundter |
Rensede blade af hovedsalat (ca. 150 g)
|
1½ liter |
Jordbær i halve og kvarte
|
400 g |