Salat med kylling, pasta og jordbær
30 min
•
Salaten har masser af smag fra bl.a. kvark, lime og koriander. På toppen er der saftige røde jordbær, der både er smukke og smager godt.
Ingredienser
3 liter
Vand
|
|
---|---|
3 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx sløjfer
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
4 spsk
Hakket frisk koriander
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 bundter
Forårsløg i tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
1½ liter
Rensede blade af hovedsalat (ca. 150 g)
|
|
400 g
Jordbær i halve og kvarte
|
Sådan gør du
Du kan drysse salaten med lidt salte nødder. Det matcher de søde bær vældig godt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8806 kJ / 2105 kcal
Næringsindhold pr. 100g
404 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 31,1 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 56,9 % | 13,5 g |
Fedt: | 12 % | 1,3 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.