Du kan drysse salaten med lidt salte nødder. Det matcher de søde bær vældig godt.
8722 kJ / 2085 kcal
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 31,4 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 56,5 % | 13,4 g |
Fedt: | 12,1 % | 1,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
3 liter
Vand
|
|
---|---|
3 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx sløjfer
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
4 spsk
Hakket frisk koriander
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Kvark
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 bundter
Forårsløg i tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
1½ liter
Rensede blade af hovedsalat (ca. 150 g)
|
|
400 g
Jordbær i halve og kvarte
|