Mazarintærte med jordbær og fløde
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Klassisk mazarintærte med søde jordbær og luftig flødeskum. En hurtig og lækker sommerkage, der kan anrettes og pyntes på mange måder - og som smager af dansk sommer, når den er allerbedst!
Ingredienser
Mazarinbund
300 g
Marcipan
|
|
---|---|
150 g
Blødt smør
|
|
3
Æg
|
|
3 spsk
Mandelmel
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
350 g
Rensede jordbær i halve
|
Pynt
Mandelflager
|
|
---|---|
Citronmelisseblade eller spiselige blomster
|
|
Sigtet flormelis
|
Sådan gør du
Mazarinbund
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Smag evt. flødeskummet til med vaniljesukker.
Du kan fryse kagen uden fyld.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15752 kJ / 3765 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1284 kJ / 307 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 6,6 % | 5 g |
Fedt: | 72,4 % | 25,1 g |
Kulhydrat: | 21 % | 15,9 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
