Mazarintærte med jordbær og fløde
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Klassisk mazarintærte med søde jordbær og luftig flødeskum. En hurtig og lækker sommerkage, der kan anrettes og pyntes på mange måder - og som smager af dansk sommer, når den er allerbedst!
Ingredienser
Mazarinbund
|
300 g
Marcipan
|
|
|---|---|
|
150 g
Blødt smør
|
|
|
3
Æg
|
|
|
3 spsk
Mandelmel
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
350 g
Rensede jordbær i halve
|
Pynt
|
Mandelflager
|
|
|---|---|
|
Citronmelisseblade eller spiselige blomster
|
|
|
Sigtet flormelis
|
Sådan gør du
Mazarinbund
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Smag evt. flødeskummet til med vaniljesukker.
Du kan fryse kagen uden fyld.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1284 kJ / 307 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 5 g |
| Fedt: | 25,1 g |
| Kulhydrat: | 15,9 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.