Minihotdogs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Nemme at styre selv for små hænder. Server dem fx til en børnefødselsdag.

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Pølsebrød

  • 50 g smør
  • ½ liter mælk
  • 50 g gær
  • 4 tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • 800 g hvedemel ca.
  • 48 cocktailpølser
  • 1 liter grøntsagsbouillon

Tilbehør

  • sennep
  • tomatketchup
  • remoulade
  • ristede løg

Sådan gør du

Sådan gør du

Pølsebrød

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 48 stykker og tril dem til aflange brød (ca. 7 cm). Sæt brødene på plader med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time. Bag brødene midt i ovnen.

Kom pølserne i en gryde med kogende bouillon. Læg låg på og bring atter bouillonen i kog. Tag gryden af varmen og lad pølserne stå i bouillonen i ca. 5 min. Skær brødene næsten igennem. Hæld pølserne til afdrypning i en sigte og fordel dem i pølsebrødene til minihotdogs.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Frysetip

Pølsebrødene kan fryses.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 23800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 34 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: